Sárgarépás sajtkrém

Ez a sárgarépás sajtkrém, egy egyszerűen elkészíthető, olcsó és finom, reggelire, tízóraira vagy vacsorára egy kis sonkával, főtt tojással és újhagymával, vitamindús reggeli. A friss zöldfűszernövények használatával többféle ízben is variálhatjuk. Az ilyen sárgarépás sajtkrém recepteket könnyű feldobni másféle zöldséggel is, akár más ízesítéssel is érdemes próbálkozni. Mert minél kreatívabbak vagyunk, annál változatosabb ételeket tudunk készíteni.

Annyira gyors recept, hogy tovább tart leírni, mint elkészíteni. Ha szeretjük a csípőset tehetünk hozzá egy kevés aprított zöldpaprikát vagy chilit. Elképesztően jó ízeket tudunk összehozni, ha a pirítóst megdörzsöljük fokhagymával és úgy kenjük rá a sajtkrémet, de egy friss, ropogós héjú kenyérrel is fogyaszthatjuk azzal is kitűnő.

Sárgarépás sajtkrém
Sárgarépás sajtkrém

Hozzávalók 4 személyre:
egy doboz natúr sajtkrém
1 kisebb sárgarépa
kis gerezd fokhagyma
friss petrezselyem
friss snidling

fehér bors

Elkészítés:

Jó lehet hozzá a multik sajátmárkás kenhető sajtkrémei, de akár tömlős sajtból is készíthetjük vagy egyszerű natúr, ömlesztett háromszög sajtból is tökéletes.

Először a  sárgarépát miután megtisztítottuk lereszeljük, majd a sajtkrémhez adjuk az apróra vágott snidlinggel és petrezselyemmel együtt, belereszeljük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Jól elkeverve már lehet is tálalni. Reggelire felvágottal, főtt tojással, pirítóssal nagyon friss és ízletes. Nem utolsó sorban vitamindús.

Ha tetszenek a receptjeim az alábbi helyeken is megtalálható a Szilvásgombóc konyhája: a FacebookonPinterestenBloglovin’

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Follow Me!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás