Újabb kihívás – Baileys Chocolat Luxe + aszalt gyümölcsök

Sziasztok!
Baileys Chocolat Luxe + aszalt gyümölcsök. Remélem, a múlt héten figyelemmel kísértétek a az előző sütikihívást! Ezen a héten indul a második próba, a feladatunk Chocolat Luxe-szal megbolondított kalácspuding elkészítése lesz, aszalt gyümölcsök felhasználásával.

Figyeljétek a Baileys Facebook oldalát, mert a Sütikihívás versenye tovább folytatódik, arra készülök, hogy újra valami finomsággal kápráztassalak el Titeket.

Már mutatom is az e heti alapanyagokat. Jöhetnek a tippek, ki, mire gondol! Annyit elárulhatok, hogy nagyon, nagyon finom lesz, én már alig várom, hogy megmutassam nektek. Remélem, már ti is ugyanolyan izgatottan várjátok, mint én. Annyit elárulhatok, hogy egy kalácspuding van készülőben, de hogy milyen majd kiderül…

Az alapanyagok a kalácspuding készítéséhez, amint a képen is látjátok kalács, tojás, tejszín, aszalt cseresznye, török mogyoró, csokoládé és a főszereplő Baileys Chocolat Luxe. Elég izgalmasan hangzik nemde?

Újabb kihívás - Baileys Chocolat Luxe + aszalt gyümölcsök
Ezen a héten milyen finomság készül?

Szombaton ismét élőszavazással dönthettek, melyikünk desszertje teszik a legjobban. Ne feledjétek a héten a Baileys Facebook oldalán szavazók között 2 üveg Baileys Chocolat Luxe-ot sorsolnak!

Szerintem ez a kalácspuding készítés jó móka lesz. Igyekszem, hogy olyan recepttel rukkoljak elő, ami tetszik majd nektek, hogy elnyerjem a tetszétseteket, ezáltal pedig rám szavaztok majd.

Nagyon tetszik ez a sütikihívás, annyira izgalmas, ahogy a fejemben megszületik egy kép, arról hogy milyen desszertet fogok elkészíteni ezekből az alapanyagokból és mire kész vagyok velük, addigra rájövök, hogy egy bejegyzés nem is lenne elég ahhoz a sok ötlethez ami ilyenkor eszembe jut.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Follow Me!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás